Tor straffade Karlskoga – Troja tog andra raka segern

By Anton Edman

Efter fyra förluster har Troja-Ljungby nu två raka vinster. På lördagen straffade man BIK Karlskoga och fixade två nya poäng. För Karlskoga är läget allvarligt – klubben åkte på sjätte raka förlusten.

Troja-Ljungby har studsat tillbaka efter fyra raka förluster. Laget har nu en vinnande trend när man på lördagen besegrade BIK Karlskoga på bortais. Kvällens lirare var Tor Immo, som blev matchhjälte när han satte avgörande straffen till seger 3-2.

Tor Immo uträttade dock mer än ett straffmål. 22-åringen från Köping gav Troja ett överläge med 2-0 efter första perioden. Lagkamraten Jonathan Johnsson hade sedan innan gjort 1-0 bakom Shane Owen i Karlskoga-målet.

KARLSKOGA KOM TILLBAKA – MEN TROJA KNEP BONUSPOÄNG

Men sedan vaknade Karlskoga, som är i stort behov av poäng. Carl Berglund reducerade till 1-2 i andra perioden. Gustaf Thorell tog matchen till förlängning när han satte 2-2 sent i tredje. Efter en mållös förlängning så var det alltså Tor Immo som slog till igen. Forwarden klev fram och straffade hemmalaget och såg till att Troja knep två poäng.

Blytungt för Karlskoga som nu har sex raka förluster och är sist i tabellen. Troja-Ljungby har tre poäng fler än dagens motståndare och är på tolfte plats med 18 poäng .

The post Tor straffade Karlskoga – Troja tog andra raka segern appeared first on Hockeysverige.