Uppgifter: De vinner dragkampen om Michael Lindqvist

By Måns Karlsson

Michael Lundqvist får som väntat chansen i NHL. SHL-sensationen uppges ha valt New York Rangers som sin nya klubbadress. Det skriver MrMadhawk.

Michael Lindqvist var en av säsongens stora succémän i SHL. Efter att ha imponerat i HockeyAllsvenskan för AIK gav Färjestad honom chansen i SHL – och där blev han per omgående en av de stora stjärnorna. På 33 matcher sköt han 20 mål och spelade fram till 14.

Nu väntar ett äventyr i Nordamerika för Lindqvist. MrMadhawk uppger att det är New York Rangers som vunnit dragkampen, i konkurrens med Washington Capitals bland annat.
– Jag bekräftar ingenting. Men antal lag har smalnat av ordentligt den sista tiden, så det är inte många kvar med nu, säger Lindqvists agent Joakim Persson.

DRAFTADES ALDRIG

Persson säger att det har varit många lag som jagat Färjestads 23-årige succéman.
– Jag har pratat med flera GM:s i NHL under säsongen och har varit över i USA och träffat några. Nu närmar det sig och det är väl vad jag har att säga,

Michael Lindqvist draftades aldrig och har därför helt fria händer i sitt klubbval om han väljer att flytta över Atlanten. Han har kontrakt med Färjestad över kommande säsong också, men det kommer alltså brytas.

The post Uppgifter: De vinner dragkampen om Michael Lindqvist appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Uppgifter: De vinner dragkampen om Michael Lindqvist

kommentarer