Uppgifter: LHC fick nobben av guldtränaren – på väg att få nej av ytterligare kandidat?

By Uffe Bodin

Linköpings tränarjakt efter Dan Tangnes avhopp går vidare. Nu skriver Corren att klubben blivit nobbad av Skellefteås tidigare guldtränare Hans Wallson.

Efter Linköpings kvartsfinalförlust mot Djurgården valde tränaren Dan Tangnes självmant att lämna posten som tränare för klubben. Sedan dess har jakten på en ersättare pågått, en jakt som enligt lokaltidningen Corren går lite trögt.

En av huvudkandidaterna till den vakanta tjänsten var tidigare Skellefteåtränaren Hans Wallson. Han ska ha besökt Linköping, men sedan valt att tacka nej till att träna klubben, skriver Corren.

NEKAR TILL ATT HAN SKULLE VARA AKTUELL

I stället ska man ha siktat in sig på Björklövens huvudtränare Joakim Fagervall. Men när han själv blir tillfrågad nekar han till att det skulle vara aktuellt med en flytt till Östergötland.
– Nej, jag tränar Björklöven, säger han i en kort kommentar till Corren.

Ett annat namn som nämnts i sammanhanget är Frölundas tidigare assisterande tränare Pär Johansson. Han har lämnat Göteborgsklubben, men har än så länge ingen ny klubbadress klar.

The post Uppgifter: LHC fick nobben av guldtränaren – på väg att få nej av ytterligare kandidat? appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Uppgifter: LHC fick nobben av guldtränaren – på väg att få nej av ytterligare kandidat?

kommentarer