Uppgifter: SM-finalisten aktuell för Linköping

By Uffe Bodin

Linköping jagar spets på centersidan. En spelare som ska finnas på klubbens radar är Andy Miele, som just nu spelar SM-final med Växjö efter en brokig säsong som startade i Malmö.

Mathis Olimb och Tony Mårtensson får lämna klubben samtidigt som Niklas Persson har slutat. Det gör att Linköping nu har tre centrar under kontrakt i Filip Karlsson, som har hämtats in från Rögle, samt Derek Roy och Fredrik Karlström som är kvar från den gångna säsongen.

Klubben är därmed på jakt efter förstärkningar inför nästa säsong och kan ha funnit en intressant spelare i SM-finalisten Växjö. Enligt Corren handlar det om Andy Miele, amerikanen som kom till Sverige efter en framgångsrik AHL-karriär den här säsongen.

Enligt tidningen är intresset ”ömsesidigt” och ”en kontakt är tagen”.

15 NHL-MATCHER PÅ MERITLISTAN

30-åringen startade säsongen i Malmö Redhawks, men levde inte upp till klubbens förväntningar. Efter tio mål och 27 poäng på 39 matcher skickades han till Växjö där han avslutade grundserien med fem assist på sju matcher. Under Växjös väg till SM-final har han noterats för åtta poäng (1+7) på tio matcher.

Under karriären har den tidigare collegestjärnan gjort 368 poäng på 420 AHL-matcher i NHL har det blivit 15 framträdanden för Arizona Coyotes.

The post Uppgifter: SM-finalisten aktuell för Linköping appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Uppgifter: SM-finalisten aktuell för Linköping

kommentarer