Vann SM-guld med Skellefteå – aktuell för rivalen: ”Kul att klubbar vill ha mig”

By Henrik Skoglund

Han har spenderat de fyra senaste säsongerna på nordamerikansk is. Nu kan Petter Granberg vara på väg tillbaka till Sverige. Men inte till Skellefteå som han förknippas med – utan rivalen Luleå.

Petter Granberg, 25, vann JVM-guld 2012 och spelade därefter två VM-turneringar på tre år med tre kronor, varav en resulterade i VM-guld. Däremellan var han med om att plocka hem SM-guldet till Skellefteå 2013 innan han lämnade för att försöka slå sig in i Torontos organisation.

INTE LYCKATS SLÅ SIG IN I NHL

Det blev dock bara åtta NHL-matcher för Maple Leafs innan flyttlasset gick vidare till Nashville 2015. Där har det blivit 37 matcher för Predators, men denna säsongen har han uteslutande hållit till i AHL.

Nu avslöjar nsd.se att den reslige backen kan vara på väg hem, men att det då ska vara Luleå som är intresserade.
— Klart det är kul att klubbar vill ha mig och jag förstår att frågorna kommer när man inte lyckas ta en ordinarie plats, trots att jag har varit här i snart fem år. Folk tänker väl att det är dags att vända hemåt, säger Granberg till till tidningen.

Granberg har hittills under säsongen stått för två mål och tre assist för Milwaukee.

The post Vann SM-guld med Skellefteå – aktuell för rivalen: ”Kul att klubbar vill ha mig” appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Vann SM-guld med Skellefteå – aktuell för rivalen: ”Kul att klubbar vill ha mig”

kommentarer