By Henrik Skoglund

Inatt kom hans första NHL-mål i karriären. Men det kunde ha kommit under trevligare omständigheter för Oscar Fantenberg. Hans Kings blev nämligen överkörda av Tampa på hemmaplan i en match som slutade 2-5.

Tampa är NHL:s bästa lag för tillfället och det visade de med besked när de besökte Los Angeles. På dryga två minuter i den första perioden kunde de göra fyra mål och då var matchen över. Glödheta duon Nikita Kucherov och Steven Stamkos gjorde varsitt. Alex Killorn och Victor Hedman gjorde de två övriga.

Oscar Fantenberg spelade sin 13:e match i NHL-karriären och med 8:39 spelade av den tredje perioden kunde han skänka lite spänning till matchen och reducera till 2-4. Men strax därefter kunde Tampas Vladislav Namestnikov släcka hoppet för hemmalaget när han fastställde slutresultatet.

SE OSCAR FANTENBERGS FÖRSTA NHL-MÅL:

Oscar Fantenberg with his first NHL goal! #GoKingsGo pic.twitter.com/pSDE18V99s

— LA Kings (@LAKings) November 10, 2017

The post VIDEO: Här gör svensken sitt första NHL-mål – till ingen nytta alls appeared first on Hockeysverige.