Elena Belle: ”Vi är inlåsta utan mat”

Coronavirus (COVID-19) sätter just nu skräck i en hel värld.

I Sverige har över 1000 personer nu smittats och siffran stiger konstant. 

I USA har landet utlyst ett nationellt nödläge. I 32 stater, samt i Los Angeles och New York city, stänger nu skolorna. Utöver det har man även bestämt sig för att stänga alla barer, restauranger, teatrar och biosalonger, skriver Reuters.

I landet har nu fler än 3 400 personer testat positivt för coronaviruset. Totalt har 65 personer dött.

En som valt att sätta sig i karantän hemma är svenska Hollywodfrun Elena Belle. Elenas make managern Michael Theanne gick nyligen bort efter att ha kollapsat nära sitt hem i Los Angeles. Han hade då varit på en hajk med sina hundar. Michaels liv gick inte att rädda..

Elena och Michael har dottern Luna Belle, 2, tillsammans. På Instagram skriver nu Elena att hon är den enda föräldern Luna har kvar och att hon därför vill vara extra försiktig. 

Elena Belle skev nyligen ut ett inlägg på sin Instagram som handlade om just coronakrisen. Bildkälla: Elena Belle Instagram

Problemet är bara att hon nyligen haft 15 personer boende hos sig viket gjort att maten där hemma har tagit slut. 

En hemleverans i Los Angeles kommer att ta flera dagar så hon har därför beslutat sig för att ge sig ut till butikerna för att köpa mat.

– Vi har torrvaror men jag vill inte påbörja det ännu. Vi får be om att viruset snart är historia. Ta hand om er, skrev hon. 

Elena tillsammans med sin mamma. Bildkälla: Elena Belle Instagram

Efter många om och men lyckades hon och hennes mamma att ta sig till en butik där de handlade hem mat. 

Läs mer…

kommentarer