Filip Forsbergs fräcka gåvor till ex-brynäsarna: ”Två nya Leksands-fans har fötts”

By Uffe Bodin

Filip Forsberg är leksing rakt igenom hela själen. När lagkamraterna i Nashville Predators, Calle Järnkrok och Mattias Ekholm, nu blivit pappor var han inte sen att visa upp det i de gåvor som den tidigare brynäsduons nyfödda barn fick.

Calle Järnkrok har blivit pappa till dottern Juni och Mattias Ekholm till sonen William. När Filip Forsberg skulle köpa presenter till lagkompisarnas barn var han fräck.

Stjärnforwarden köpte varsin body med Leksands IF:s emblem på och postade sedan en bild på Instagram med de bägge papporna poserande med barn och body.
”Två nya Leksands-fans har fötts”, skriver Forsberg.

Båda två har ett förflutet i Leksands rival Brynäs IF och Ekholm är dessutom fostrad i Mora IK, som just nu går en intensiv kamp mot Leksand om en plats i SHL nästa säsong.

Mattias Ekholm ligger bäst till att få sista skrattet. Mora gick upp till 2–1 i matcher i den serien efter gårdagens 2–0-vinst på hemmais. Kanske var det därför han gladeligen ställde upp på att bli fotad med ”fiendens färger”.

The post Filip Forsbergs fräcka gåvor till ex-brynäsarna: ”Två nya Leksands-fans har fötts” appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Filip Forsbergs fräcka gåvor till ex-brynäsarna: ”Två nya Leksands-fans har fötts”

kommentarer