Hult – en sportchef i stormens öga: ”En tuff men lärorik tid”

Kaos och konflikter. HV71 har varit föreningen på allas läppar efter den smärtsamma skilsmässan med före detta tränaren Andreas Johansson. I stormens öga har sportchefen Johan Hult stått. Efter en tuff tid börjar han äntligen kunna se framåt.
– Det har varit en tuff men lärorik tid, säger han till hockeysverige.se.

Det har varit en kaotisk vår och sommar i Jönköping. Stadens stolthet HV71 har skakats av inre motsättningar och en konflikt mellan delar av spelartruppen och den numera sparkade tränaren Andreas Johansson. Detta fick till följd av även de assisterande tränarna Fredrik Stillman och Fredrik Olausson lämnat föreningen.

Efter mängder av spaltmeter av anklagande citat och hård ord tycks stormvindarna som drivit in från Vättern nu ha mojnat. En ny tränare i form av HV-ikonen Johan Lindbom är anställd och han har dessutom fått en assisterande tränare vid sin sida, Tim Brithén, äldre bror till lagkaptenen Ted Brithén.

Foto: Bildbyrån

I centrum för alla kontroverser har sportchefen Johan Hult stått och man kan inte låta bli att undra hur han har mått när det har varit som värst.
– Klart att det varit tufft, men det har definitivt inte varit

Läs mer här: Hult – en sportchef i stormens öga: ”En tuff men lärorik tid”

kommentarer