Grundel växer i Karlskrona: ”Har utvecklats som person”

Han har endast tillhört Karlskrona under några månader och har ännu inte hunnit spela en tävlingsmatch för klubben. Trots det känner nykomlingens välmeriterade backförvärv Anton Grundel att han redan hunnit ta kliv i sin personliga utveckling.
– Jag känner redan att jag utvecklats som person och kommit närmare min sambo, säger värmlänningen till hockeysverige.se.

Ganska precis tre månader har passerat sedan det blev klart att Anton Grundel lämnar det Färjestad han tillhört under hela karriären för ett nytt äventyr med SHL-nykomlingen Karlskrona. Den korta tiden som passerat till trots känner han sig dock redan som hemma.
– Första tiden här har varit grymt bra. Jag har kommit in i gänget på ett bra sätt och det är verkligen många sköna killar att umgås med, säger Grundel till hockeysverige.se.

Något som överraskat positivt på den meriterade 25-årige backen under första tiden i Blekinge är den fysiska statusen på hans nya lagkamrater.
– Det har verkligen varit roligt att se. Alla killar här är väldigt bra tränade och otroligt snabba, vilket också kommer märkas på isen i vinter.
– Det är klart att budgeten och pengarna som investeras på varje spelare här inte är i närheten av det som finns i Färjestad, men här jobbar man

Läs mer här: Grundel växer i Karlskrona: ”Har utvecklats som person”

kommentarer