ANNONS: Här är den nya CCM-skridskon som NHL-stjärnorna älskar

Förra månaden kom den ut på marknaden. Den nya CCM Ribcor-skridskon med pump-teknologi är precis vad NHL-stjärnorna har väntat på.

När CCM inledde arbetet med sin nya skridsko i nära samarbete med Ribcor-entusiasterna formulerade man ett tydligt mål: att göra Ribcor 50K till den bästa pump-skridskon någonsin.

Feedback från NHL-stjärnorna ledde till omedelbara prestandaförbättringar på såväl pump och konstruktion som plös och bakkappa. Slutresultatet är ännu större rörelseutrymme och flexibilitet, vilket ger ökad snabbhet och skarpare svängar. Den gör att du kan vända på en femöring – turn on a dime!

NHL-stjärnor som David Perron, Matt Duchene, Filip Forsberg, David Desharnais, Pavel Datsiuk och Tomas Tatar använder redan skridskon. I SHL kommer vi att kunna se spelare i etablerade lag som Färjestad, Djurgården, Linköping, Malmö samt SM-finalisterna Skellefteå och Växjö använda den revolutionerande skridskon.

Skridskon tillgänglig i handeln. För att läsa mer om CCM Ribcor 50K och andra CCM-produkter, klicka här: http://europe.ccmhockey.com/se
Följ CCM/Reebok på Instagram: http://instagram.com/reebokccmhockeysweden
YouTube: https://www.youtube.com/user/ccmsports
Facebook: https://www.facebook.com/CCMHockey

…Läs mer

Läs mer här: ANNONS: Här är den nya CCM-skridskon som NHL-stjärnorna älskar

kommentarer