ANNONS: Klubban som Filip Forsberg öser in mål med

Han gjorde åtta mål på åtta matcher i VM. På lördag kommer klubban som Filip Forsberg gjorde succé med i Tjeckien ut i handeln.

På lördag, den 30 maj, kommer den helt nya CCM Ultra Tacks-klubban lanseras i Europa. Den nya klubban kommer att hjälpa spelarna med sin träffsäkerhet. Under VM i Prag visade flera svenska spelare att den fungerar. Filip Forsbergs hattrick i mötet med Österrike känns som det bästa beviset för det.

Den splitternya Ultra Tacks-klubban är den lättaste, bäst balanserade och mest hållbara klubba CCM någonsin har skapat. Det nya Ultra Attack Frame-bladet är otroligt lätt utan att vrid- eller böj-styvheten går förlorad. Du får en lätt produkt med fantastisk precision och kontroll.

Den innovativa bumper-tekniken förstärlker skaftets hörn, vilket ger suverän hållbarhet och jämn prestanda.

NHL-stjärnor som Filip Forsberg, Seth Jones, Pavel Datsiuk, Ryan Nugent-Hopkins, Patrice Bergeron, Jonathan Drouin och Martin Erat – för att nämna några – spelar redan med klubban. I SHL kommer vi att kunna se spelare i etablerade lag som Färjestad, Djurgården, Linköping, Växjö och Malmö använda klubban.

Läs mer om den nya CCM Ultra Tacks-klubban här:
http://europe.ccmhockey.com/utltra-tacks-stick/sv/#home
Följ CCM på Instagram:

Läs mer här: ANNONS: Klubban som Filip Forsberg öser in mål med

kommentarer