Bale hyllar Ronaldo efter hattrick

Real Madrid fortsätter att ånga på i ligan. Igår blev det 4-0 mot Valladolid och Gareth Blev blev stor matchvinnare med sitt hattrick för Madrid-klubben.

– Så fort jag gjorde mitt andra mål så ville jag göra ett tredje också. Jag gjorde mitt bästa för att skaffa mig en bra position och det gick vägen. Marcelos boll var perfekt och det var bara för mig att sätta dit foten, säger Bale. 

– Mina lagkamrater har verkligen hjälpt mig att komma in i klubben direkt. Alla spelare, alla tränare och alla andra har varit helt fantastiska. De har fått mig att känna mig välkommen och givit mig stort förtroende. Jag känner mig delaktig i laget och jag blir mer och mer van. Jag njuter av att spela fotboll och jag tror att jag visade det ikväll. 

Bale startade matchen till höger.

– Det var en stor förlust att Ronaldo inte spelade, i mina ögon är han världens bästa spelare. 

kommentarer