Berghult-succé i proffsdebuten

MALMÖ Höllvikenboxaren Patricia Berghult imponerade i sin proffsdebut där serbiskan Sara Marjanovic utklassades vid Nordic Fight Night i Nyköping.
Och efteråt bjöd 21-åringen på ett enda stort leende framför kamerorna.

– Jag har längtat efter det här, och det var verkligen hur coolt som helst att gå in i proffsringen, konstaterade en överlycklig Patricia Berghult när Skånskan SPORT ringde upp henne med bara någon timmes distans till fajten.
– Nu vill jag ha nästa match så fort som möjligt. Det får inte gå för lång tid emellan, så helst någon gång i januari eller februari.

Berghult fick in en del bra träffar, men Marjanovic var tuff och vägrade ge upp på förhand. Efter fyra ronder rådde det dock inga som helst tvivel att poängsegern skulle gå till skåningen som boxades i lätt weltervikt.
– Det kändes som att jag hade bra kontroll hela vägen och hon lyckades egentligen aldrig hota mig på allvar. Framför allt tycker jag att jag träffade lite hårdare i mina slag.

Hur vill du att nästa match ska vara?
– Svårt att säga, men förhoppningsvis får jag en bättre motståndare och då är det viktigt att jag vågar stanna och slår mer. Serbiskan var faktiskt rätt jobbig att möta, och

Läs mer här: Berghult-succé i proffsdebuten

kommentarer