En höst full av tuffa beslut

PERSONLIGT Jennie Sörman har jobbat på Migrationsverket i 13 år, och är van vid det komplexa gränslandet mellan hårda lagparagrafer och mjuka människor. Hon är inte nöjd med alla beslut hon fattat under denna kaosartade höst, men är samtidigt trygg i att hon har gjort sitt absolut bästa.

Namn: Jennie Sörman
Ålder: 38
Familj: Man och två bonusbarn
Bor: I lägenhet vid Drottningtorget i Malmö (men uppvuxen i lilla Trönninge mellan Halmstad och Laholm).
Gör: Sektionschef vid Migrationsverkets region syd.
Aktuell: Har under hösten varit stabschef för krisledningen i Migrationsverket, region syd.
Intressen: ”Hästar. Jag rider två gånger i veckan, i Västra Ingelstad. Det har varit mitt andningshål den här hösten, och en av de saker jag inte har kompromissat bort, hur mycket det än har varit med jobbet. Annars vet jag inte hur jag hade mått.” Gillar också att resa, kort som långt. ”Jag och min man gör gärna weekendturer till mindre svenska orter på landsbygden, där vi tar in på något pittoreskt hotell.”

Det där med kraften i att göra sitt bästa är något hon fått med sig sedan uppväxten. Hon hade lätt för sig i skolan, men var ingen ”plugghäst”, som hon uttrycker saken.
– Jag tillhörde kanske de bästa 25 procenten i skolan, men inte

Läs mer här: En höst full av tuffa beslut

kommentarer