Fastnade med bussen i en snövall – räddades av supportrarna: ”Knuffade på”

By Anton Edman

USA vann utomhusmatchen mot Kanada i JVM. Men jänkarna stötte däremot på problem på väg till arenan. Lagets buss fastnade i en snövall. Men som tur var kunde några supportrar hjälpa laget att komma loss.
– Det var 10 till 15 personer som hjälpte oss, säger USA:s lagkapten Joey Anderson nöjt.

BUFFALO (HOCKEYSVERIGE.SE)
Sent på fredagskvällen bjöd JVM på en historisk utomhusmatch mellan USA och Kanada. Över 45000 åskådare följde tillställningen på New Era Field i Buffalo. En match som USA kunde vinna efter mindre bra start. Laget låg under med 1-3 inför tredje perioden men vann till slut med 4-3 efter straffar. En väldigt viktig seger för amerikanarna som dagen innan åkte på en chockförlust mot Slovakien.

Men efter matchen pratades det även USA:s bussproblem. På väg till utomhusmatchen så lyckades USA:s buss fastna i snövall och tog sig inte loss för egen maskin. Som tur var kom ett gäng hjälpsamma supportrar till undsättning.
– Det var roligt. Det är en fin historia. Allt slutade med att några supportrar fick hjälpa oss att knuffa på bussen så vi tog oss hit till matchen. Tack till de som hjälpte till, säger USA:s lagkapten Joey Anderson.
– Totalt var det 10 till 15 personer som hjälpte oss att komma loss..

Men hur kunde bussen egentligen köra fast?
– Vi försökte backa upp någonstans och det slutade med att vi hamnade lite för långt upp i en snövall, säger han med ett stort leende.

Kanske det var även hemmafansen på utomhusarenan som hjälpte USA att vända matchen.
– Jag stannade upp en stund för att kunna ta in hela upplevelsen. Du får snön i ansiktet och du har 45000 som hejar på dig. Det var speciellt.

USA vände och vann den historiska utomhusmatchen: ”Fantastisk upplevelse”

The post Fastnade med bussen i en snövall – räddades

Läs mer här: Fastnade med bussen i en snövall – räddades av supportrarna: ”Knuffade på”

kommentarer