Första matchen efter fönstret stängdes – nådde milstolpe: ”Inte alls lycklig nu”

By Henrik Skoglund

Erik Karlsson var ett av de hetare namnen på årets trejdmarknad. Ett av lagen som var ute efter svensken var Washington Capitals. Men det blev ingen affär och inatt möttes lagen. Då passade Erik Karlsson på att göra sin 500:e poäng i NHL-karriären i matchen som Capitals kunde vinna med 3-2.

Erik Karlssons vara eller icke vara i Ottawa Senators har varit en av vinterns stora följetongar. Men det blev ingen trejd innan fönstret drog igen i måndags och 27-åringen spelar kvar i Ottawa minst säsongen ut.

Ett av lagen som var villiga att trejda till sig backen var Washington Capitals. Inatt möttes lagen i Washington i en match som hemmalaget kunde vinna med 3-2. Men Karlsson gav sitt Ottawa hopp när han i inledningen av den tredje perioden reducerade. Dessförinnan hade han assisterat fram till Mike Hoffmans reducering i den andra perioden.

NÅDDE MILSTOLPE

Målet innebar hans 500:e poäng i match 613 sedan han debuterade 2009. Karlsson utsågs dessutom till en av matchens stjärnor i sin första match efter att trejdfönstret blåste igen i måndags.
— Jag är inte alls lycklig nu, skämtade Karlsson med media efter matchen.
— Självklart skönt att få det överstökat och inte fastna på 499 poäng vilket ofta händer när du är nära någonting.

The post Första matchen efter fönstret stängdes – nådde milstolpe: ”Inte alls lycklig nu” appeared first on Hockeysverige.