Grahm visade vägen för Modo – nu har laget vittring på förstaplatsen

By Anton Högsander

Modo visade i mötet med Djurgården att laget blir att räkna med i SDHL den kommande tiden. När slutsignalen ljöd hade bortalaget säkrat en trygg 6-2-seger.

Det var hemmalaget som fick måljubla först när Andrea Dalen fick in sitt 16:e mål för säsongen efter bara tre minuter spel. Efter det var det Modo som trummade på framåt och Olivia Carlsson, Erika Grahm, Sidney Morin och Jenelle Kohanchuk såg till att deras lag hade en 4-1-ledning innan Djurgården fick dit reduceringen.

Andrea Dalen lyckades återigen att få dit pucken – men vad hjälpte det när Modo fortsatte att visa effektivitet framåt. I den tredje perioden utökade Felizia Wikner-Zienkiewicz och Erika Grahm till 6-2, vilket alltså blev slutresultatet.

Just nu är Modo tvåa i tabellen med 40 inspelade poäng. Etta är fortfarande Linköping, som i dagsläget står på 46 pinnar. Värt att notera är att Modo har två matcher mindre spelade.

The post Grahm visade vägen för Modo – nu har laget vittring på förstaplatsen appeared first on Hockeysverige.