H65 drömmer om Allsvenskan

höör I fjor räddade H65 Höör division ett-kontraktet i seriens slutskede.
I år dansar laget istället kring det övre strecket. Hemma mot tabelljumbon Åhus tog laget en säker tiomålstriumf (34-24).

Åhus klängde sig kvar i matchen i en kvart. Sedan såg H65 till att skaffa sig en fyramålsledning i halvlek. Det försprånget kunde man sedan luta sig tryggt tillbaka mot och när gästerna halvvägs in i andra halvlek gav upp hoppet rann siffrorna iväg ordentligt.
Hampus Henningsson var tillbaka på banan och sopade in åtta mål. Det blev han dagsbäst på knappt före Oscar Jensen med sju baljor. Adam Sandqvist och Robin Bergqvist stannade båda på sex mål.
– Vi gjorde ingen bra match alls, menar perfektionisten Carl-Christian Olsson.

Lägg av nu. Ni vinner ju med tio bollar?
– Ja, men vissa perioder är det för slött och långsamt. Jag vill att vi ska hålla skärpan uppe hela matcher.
Segern innebär att H65 lyfter ytterligare i tabellen och nu på fullaste allvar måste räknas som en utmanare till åtminstone en allsvensk kvalplats – laget har en poäng upp till Hallby ovanför strecket, med en match mindre spelad. Seger i den sista matchen innan juluppehållet, hemma mot Alingsås på söndag, skulle definitivt ge extra krydda åt vårsäsongen.