Inatt gjorde han det igen: ”Självklart är första målet viktigt”

By Henrik Skoglund

Han var sommarens mest omskrivna free agent. Till slut nappade Calgary Flames på Jaromir Jagr. Inatt gjorde 45-åringen sitt första mål för klubben när Detroit besegrades med 6-3 på hemmaplan.

Jaromir Jagr hade på grund av skada bara spelat sex matcher inför nattens möte mot Detroit. Målet innebar 5-2 och kom mot slutet av den andra perioden. En period som förövrigt innehöll sex mål.
— Självklart är första målet viktigt för alla klubbar, speciellt i Kanada, berättade Jagr efter matchen.

”Of course any first goal for any team is special, especially in Canada.” – Jaromir Jagr pic.twitter.com/rPzeUWXxuJ

— Calgary Flames (@NHLFlames) November 10, 2017

Jaromir Jagr hade också en assist i matchen och hans svenske lagkompis Mikael Backlund spelade fram till två av målen.

Matchen innehöll två trepoängsspelare: I hemmalaget var det Johnny Gaudreau som gjorde två mål och en assist. I Detroit var det Anthony Mantha som gjorde ett och spelade fram till två.

The post Inatt gjorde han det igen: ”Självklart är första målet viktigt” appeared first on Hockeysverige.