Kanada vann Ivan Hlinka Memorial efter tre poäng av löftet

By Henrik Skoglund

Kanada vann finalen av Ivan Hlinka Memorial mot Tjeckien utan några större problem. Siffrorna skrevs till 4-1 efter att lovande centern Jack McBain stått för tre poäng i matchen.

Jack McBain spelade fram backen Jared McIsaac till dennes 1-0 och i inledningen av den andra ökade Joe Veleno på till 2-0. Framspelad av McBain som inför finalen gjort tre poäng på turneringens fyra första matcher.
Bara minuter senare reducerade Tjeckien, men i slutet av matchen kunde Kevin Bahl sätta dit 3-1.

I mitten av den tredje perioden kund esedan Jack McBain göra sin tredje poäng i matchen när han hittade rätt bakom den tjeckiske målvakten.

The post Kanada vann Ivan Hlinka Memorial efter tre poäng av löftet appeared first on Hockeysverige.