LHC gav inte Brynäs någon chans – draftaktuella backen gjorde första SHL-målet

By Henrik Skoglund

Adam Ginning hade inför kvällens bortamatch mot Brynäs aldrig gjort mål i SHL. Det har han nu när Linköping bortabesegrade på torsdagskvällen Brynäs med 1-5.

Adam Ginnings mål kom efter 11 minuter spelade. 18-åringen är samma årgång som Rasmus Dahlin och spås gå högt i sommarens draft.

I den andra perioden gjorde sedan Ken André Olimb 0-2. Brorsan Mathis Olimb satte dit 0-3 och Jimmy Andersson ville inte vara sämre utan gjorde 0-4 innan hemmalaget äntligen hittade in i målprotokollet efter 19:41 i den tredje perioden när Jacob Blomqvist reducerade.

I den tredje perioden gjorde sedan Ken Andre Olimb 1-5.

The post LHC gav inte Brynäs någon chans – draftaktuella backen gjorde första SHL-målet appeared first on Hockeysverige.