Lill-lördag: Domarens fantastiska hån mot filmaren, Henke-feber i Hollywood – och liraren som blev brunkare

Vi är framme vid den tiden på veckan då jag summerar det som hänt de senaste dagarna, eller decennierna. Idag blir det en rappkäftad domare, lite medlidande för er fans där hemma, en vädjan till twittercomeback – och som vanligt lite dravel om annat än hockey i slutet. Väl mött.

Veckans tre ögonbrynshöjare

”Skriv positivt då, öööh” sa alla hockeypersonligheter jag någonsin intervjuat, så här gör jag just det. Tre händelser, personer eller annat som är värda en uppåtriktad tumme.

1) Don Koharskis rappa käft

Jag måste säga att jag älskar NHL-domare. Även om det ligger i hockeysupportrars DNA att gnälla på domslut och det förekommer väldigt frekvent här också så måste jag säga att de håller en imponerande hög nivå på den här sidan Atlanten. Inte minst med tanke på hur snabbt spelet är här.

Med det sagt, det bästa med domarna här är deras rappa käftar. Det känns som 95 procent av alla klagomål från spelare bemöts av ett ”fuck off”. Men ibland munhuggs det med mer finess än så.

Jag snubblade över nedanstående historia härom dagen när jag såg en dokumentär om Bill Barber. Barber är för er som inte känner till honom Broad Street Bullies-upplagorna av Flyers store finlirare. En målskytt som …Läs mer

Läs mer här: Lill-lördag: Domarens fantastiska hån mot filmaren, Henke-feber i Hollywood – och liraren som blev brunkare

kommentarer