Lister laddar för Fed Cup

TENNIS. Grundslagen slickar linjerna. Tempot är högt på ett av många tidiga morgonpass på Fair Play Stadion. Cornelia Lister slipar de sista detaljerna innan det bär av till landslagssamling och Fed Cup i Israel.
– Jag är grymt laddad, säger hon.

Den 21-åriga Fair Play TK-spelaren är en av fyra tjejer i ett ungt lag som reser till Eilat för Fed Cup-spel 3-6 februari. Tillsammans med Rebecca Peterson, 20, Susanne Celik, 21, och Jacqueline Cabaj Awad, 18, ska hon försvara de svenska färgerna.
– Det är jättekul att bli uttagen igen. Det är ett bevis på att man tillhör de bättre spelarna i Sverige, så det är bara positivt, säger hon.
Uppladdningen har skett på Fair Play Stadion i Malmö där hon tillsammans med tränaren Mervana Jugic-Salkic och fystränaren Irmin Glavas kört två pass om dagen under två veckors tid. Samarbetet fungerar perfekt.
– Jag kommer att tillbringa mer tid i Malmö nu. Här är alltid Mervana med på banan och Irmin leder alla fyspass. Det känns skönt att jag äntligen har hittat ett upplägg som passar mig. Jag känner att jag utvecklas som spelare här.
Efter en samling i Helsingborg och några pass tillsammans reser blågult till Israel. På torsdag smäller det. Då

Läs mer här: Lister laddar för Fed Cup

kommentarer