MFF har vänt mot Ängelholm

Malmö Superettanlaget Ängelholms FF ledde sensationellt i paus mot Malmö FF på Malmö IP i Svenska cupen, men i den andra akten har MFF vänt genom mål av Jo Inge Berget, Vidar Örn Kjartansson och Rasmus Bengtsson.

Malmö FF kontrollerade den första halvleken även om spelet inte fungerade helt prickfritt. Varken passningsspel eller tempo kom upp i den nivå som går att förvänta av allsvenskt lag med toppambitioner.
Med Markus Rosenberg tillbaka i startelvan efter sin avstängning fick Jo Inge Berget flytta tillbaka till yttermittfältet, men norrmannen fortsatte dock att ta sig till målchanser. Efter knappt tio minuter träffade han insidan av stolpen från ett mycket bra läge och efter drygt 20 minuter sköt han metern över från en nästan lika bra position rakt framför mål.
Vidar Örn Kjartansson har haft svårt att komma med i spelet i de tidigare matcherna i år, men var betydligt mer på hugget under den första halvleken. I den 18:e minuten träffade han yttersidan av stolpen och i den 31:a minuten sköt han strax utanför från 16 meter.
Superettanlaget Ängelholm backade hem och satsade på kontringar, men kom inte närmare än ett par skott utanför förrän laget skaffade sig en hörna i den 45:e minuten. MFF-målvakten Johan Wiland

Läs mer här: MFF har vänt mot Ängelholm

kommentarer