Nyheter24 sänder Fragbite Masters – följ svenska hoppen live

Fragbites e-sportturnering Fragbite Masters har gjort megasuccé efter starten i september. Över en miljon har strömmat turneringen vilket innebär att den på så sätt dragit fler tittare än såväl Skavlan som Idol.

– Vad som verkligen är unikt för Fragbite Masters är tittarnas reaktioner och inställning gentemot sponsorerna. Gamers är en svårflörtad målgrupp och har generellt en negativ inställning till traditionell reklam och sponsring. Det är det här som skiljer Fragbite Masters från andra e-sportturneringar; Fragbite är ett användardrivet community som har funnits i 11 år och ingen stor, global organisation, säger Pontus Eskilsson, ansvarig för turneringen. 

Nu är det dags för finalomgångarna och då går det självklart även att hitta sändningarna via Nyheter24.

– Siffrorna på antalet startade strömmar visar att intresset bland unga är oerhört stort och att e-sport nu nått ut till en bredare målgrupp än tidigare, säger Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson.

Se direktsändningen här:

<object type=”application/x-shockwave-flash” height=”344″ width=”514″ id=”live_embed_player_flash” data=”http://www.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf?channel=fragbitelive” bgcolor=”#000000″><param name=”allowFullScreen” value=”true” /><param name=”allowScriptAccess” value=”always” /><param name=”allowNetworking” value=”all” /><param name=”movie” value=”http://www.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf” /><param name=”flashvars” value=”hostname=www.twitch.tv&channel=fragbitelive&auto_play=true&start_volume=25″ /></object>

kommentarer