RANKING: Här är SHL:s mest värdefulla spelare

Det finns spelare som gör skillnad på isen och det finns spelare som gör skillnad vid sidan av den. I dag tar hockeysverige.se sig an den stora utmaningen att rangordna spelarna med de här olika aspekterna i beaktande för att få fram SHL:s mest värdefulla spelare inför kommande säsong.

Det ska betonas att denna ranking är högst subjektiv och att det knappast finns några facit på vad som är rätt eller fel. I denna ranking har dock både spelarens prestationer på isen och hans betydelse vid sidan av densamma funnits med i kriterierna. I kommentarsfältet får ni gärna själva ge era synpunkter på vem som är SHL:s mest värdefulla spelare, men här nedan hittar ni i alla fall vår lista:

10) Derek Ryan, Örebro
SHL:s poängkung är motorn i Örebros offensiv och var hjärnan bakom en av ligans mest framgångsrika kedjor den gångna säsongen. Är med sin kreativitet ett hot mot motståndarna varje gång han är inne på isen och spelar en avgörande roll i närkingarnas öde. Kommer vara än mer påpassad kommande vinter och om han kan upprepa årets succé kan han leda sitt lag en lång väg mot slutspelsframgångar.

9) Broc Little, Linköping
Efter att ledande offensiva spelare som …Läs mer

Läs mer här: RANKING: Här är SHL:s mest värdefulla spelare

kommentarer