Sju olika målskyttar när Modo tog ett kliv närmare toppen av tabellen

By Anton Högsander

Modo tog en övertygande seger mot Brynäs under tisdagskvällen. Efter en målrik första period ryckte hemmalaget ifrån och kunde till slut vinna med 7-1.

Modo är just nu uppe och nosar på förstaplatsen i SDHL. Efter kvällens storseger mot Brynäs har laget nu endast tre poäng upp till tabellettan Linköping, som dock har en match mindre spelad.

I mötet med Brynäs gick hemmalaget upp till en 3-1-ledning i den första perioden efter mål av Michela Cava (i numerärt underläge), Jenelle Kohanchuk och Felizia Wikner-Zienkiewicz. Även bortalaget fick jubla under matchens första 20 minuter när Michele Nielsen gjorde 1-1 med fyra minuter kvar av perioden.

Efter den starka inledningen ökade Modo på sin målskörd och stannade till slut på sju fullträffar. Resterande mål gjordes av Malin Axelsson, Ellen Lövgren, Johanna Olofsson och Celine Tedenby.

The post Sju olika målskyttar när Modo tog ett kliv närmare toppen av tabellen appeared first on Hockeysverige.