Växjö straffade Karlskrona i genrepet

By Henrik Skoglund

SHL-lagen Karlskrona och Växjö möttes idag i NKT Arena för den sista träningsmatchen innan serien drar igång. Smålänningarna segrade med 3-2 efter straffar.

Hemmalaget Karlskrona var i ledning med 1-0 efter den första perioden genom Emil Lundberg. Men Andrew Calof och Janne Pesonen såg genom varsitt mål till att vända på steken inför den tredje perioden. Men Karlskrona skulle komma tillbaka genom Joachim Rohdin och med likaläge och en mållös förlängning gick matchen till straffar där Tuomas Kiiskinen och Andrew Calof satte sina och därmed grejade segern åt Växjö.

Båda lagen spelar på hemmaplan i sina SHL-premiärer på tisdag då Karlskrona tar emot Skellefteå och Växjö får finfrämmat i form av SM-silvermedaljörerna Brynäs.

The post Växjö straffade Karlskrona i genrepet appeared first on Hockeysverige.