By Henrik Skoglund

Nashville Predators är en match från kvartsfinal när de inatt slog tillbaka Colorado Avalanche i Denver med 2-3. Detta efter att Filip Forsberg öppnat målskyttet med en riktig delikatess.

Filip Forsberg gjorde ett riktigt highlight-mål redan i match ett mellan Nashville och Colorado. I match fyra gjorde han om det igen när han i den första perioden tog pucken ända från egen försvarszon och fick hela Avalanche-försvaret (däribland Patrik Nemeth) att köpa flottiga hamburgare på sin väg fram till mål.

SE FORSBERGS SPEKTAKULÄRA MÅL:

Colton Sissons och Craig Smith ökade sedan på till 0-3 i den andra perioden och vid det här laget hade Mattias Ekholm samlat på sig två assist och Filip Forsberg ytterligare en poäng utöver sitt mål.

I den tredje perioden skulle dock Colorado komma tillbaka. Men inte hela vägen fram. Gabriel Landeskog reducerade i powerplay efter fem minuter och efter halva perioden spelad kunde Alexander Kerfoot skicka in ytterligare en reducering.

Predators målvakt Pekka Rinne stoppade 31 av 33 skott och var en stor anledning till att hans lag kunde hålla undan. Till matchens tre stjärnor utsågs idel blågula inslag: Filip Forsberg, Mattias Ekholm och Gabriel Landeskog.

Nashville kan nu avgöra serien på hemmaplan på fredag.

SE HÖJDPUNKTERNA FRÅN MATCHEN:

The post VIDEO: Han gör det igen – se Filip Forsbergs fantastiska konstmål appeared first on Hockeysverige.