AIK: ”Roger Melin är det viktigaste nyförvärvet”

Degraderingen till Hockeyallsvenskan slog hårt mot den egna självbilden. AIK:s fjolår präglades av kaos, svarta rubriker och ekonomiska bekymmer. Med Roger Melin och Anders Gozzi tillbaka vid rodret kan stabiliteten återvända, tror C Mores nye expert Mike Helber.
– Roger kommer att skapa lugn och ro för laget, vilket kommer bli väldigt värdefullt längre fram under säsongen, säger Helber till hockeysverige.se.

Negativt kval. Det var inte riktigt vad AIK-fansen hade föreställt sig i fjol. Den krampaktiga säsongen i Hockeyallsvenskan slutade med sönderbitna naglar efter att lag som Pantern, Tingsryd och Sundsvall dykt upp på Hovet. Med nöd och näppe säkrade klubben nytt kontrakt i Hockeyallsvenskan. Det var ett av få glädjeämnen som AIK upplevde under en säsong fylld av interna konflikter, sparkade tränare och ekonomiska besvär.

Men det där är till viss del historia nu. Under våren och sommaren har klubben vänt blad, fått in lite friskt kapital och framför allt fått tillbaka två herrar som har varit med om att leda AIK till framgångar tidigare – tränaren Roger Melin och Anders Gozzi.
– Roger är det viktigaste nyförvärvet för AIK Hockey tillsammans med sportchefen Anders Gozzi. Dom kan skapa lite stabilitet nu när man haft lite orosmoment runt omkring föreningen senaste säsongerna. Roger

Läs mer här: AIK: ”Roger Melin är det viktigaste nyförvärvet”

kommentarer