AVSLÖJAR: Målskytten på väg bort från SHL-klubben: ”Allt är möjligt”

By Henrik Skoglund

Han bröt kontraktet med sin allsvenska klubb för att testa sina vingar i SHL. Men hösten i Karlskrona har inte blivit vad Ludwig Blomstrand hoppats på då skador har kommit i vägen. Nu kan det bli aktuellt med en utlåning – eller en permanent övergång för den målfarlige forwarden.
— Så länge han inte spelar hos oss så är jag öppen för allting, säger sportchefen Patrik Larsson till hockeysverige.se.

22 mål för Almtuna förra säsongen gav Ludwig Blomstrand ett SHL-kontrakt med Karlskrona. Men tiden där har kantats av skador och sedan Per Ledins intåg i klubben har han under de tre senaste matcherna inte varit ombytt. Enligt uppgifter till hockeysverige.se ska nu Blomstrand vara på väg bort från klubben, agenten Erik Ryman bekräftar detta, men att det då i första hand ska handla om ett lån.
— Tanken är väl att få igång och spela honom. Han har haft en tung höst och måste ha lite istid för att komma igång, berättar agenten för hockeysverige.se.

JOBBAR EFTER ATT HAN SKA SPELA MATCHER

Ludwig Blomstrand har bara spelat tio matcher i år för Karlskrona. Först drabbades han av en ljumskskada, sedan var det en hjärnskakning som höll honom borta från spel. Två matcher hann det bli innan han ställdes utanför laget igen veckan innan jul.
— Han måste spela matcher, så är det och det är efter det jag jobbar, berättar Karlskronas sportchef Patrik Larsson för hockeysverige.se.

Men det är lån ni jobbar efter i första hand?
— Någonting till att börja med. Han måste spela och det kommer han inte göra hos oss i detta läget. Sen får agenten göra sitt jobb. Vi får börja där någonstans, fortsätter Patrik Larsson.

Kan det bli aktuellt med en permanent övergång?
— Allt är möjligt i Hockeysverige. Så länge han inte

Läs mer här: AVSLÖJAR: Målskytten på väg bort från SHL-klubben: ”Allt är möjligt”

kommentarer