Bishops mardröm – utbytt och förlorade: ”De hade studsarna med sig”

Ben Bishop upplevde en mardrömslik match i natt. Han räddade 21 av 26 skott, och hade en räddningsprocent som inte ens kom upp i 81. För tredje gången på fyra matcher släppte han in fem mål eller fler.
– I tredje perioden hade de studsarna med sig, suckar målvakten efter att i natt ha blivit utbytt.

Han släppte in fem mål i två raka matcher, innan han studsade tillbaka ordentligt senast och höll nollan. Men i natt hade Ben Bishop det tungt igen, med fem insläppta mål på nytt. Därefter blev han utbytt, och tvingades se sin räddningsprocent i matchserien ligga på drygt 88.

En tung match för jättemålvakten, som fick ge sig efter att ha släppt in tre mål på fyra minuter i upptakten av den tredje perioden. Där och då gick Rangers från 2-1 till 5-1.
– Alla ser att de hade studsarna med sig i tredje perioden. En puck studsar rätt fram till Brasards klubba. På nästa mål vet jag inte ens om Miller var på pucken innan den gick in, suckar Bishop.

Tampamålvakten fick se sig överglänst av Henrik Lundqvist, som i den första perioden höll kvar Rangers i matchen. Svensken räddade till sist 36 av 39 skott.
…Läs mer

Läs mer här: Bishops mardröm – utbytt och förlorade: ”De hade studsarna med sig”

kommentarer