Buffalo: Operation uppryckning kan börja

S9

För ett par månader sedan var Buffalo ett av NHL:s tråkigaste lag och att se på en av lagets matcher kändes ungefär lika upplyftande som att se på när färg torkar. En Jack Eichel och några smarta trejder senare är scenförändringen total och Sabres ser ut att vara redo att kickstarta operation uppryckning.

IN OCH UT

Nyförvärv: Robin Lehner, mv, Ottawa, Matt Donovan, b, NY Islanders, Carlo Colaiacovo, b, Philadelphia, David Legwand, fw, Ottawa, Jamie McGinn, fw, Colorado, Ryan O’Reilly, fw, Colorado.
Förluster: Anders Lindbäck, mv, Arizona, Tyson Strachan, b, Minnesota, Nikita Zadorov, b, Colorado, André Benoit, b, St. Louis, Cody Hodgson, fw, Nashville, Michail Grigorenko, fw, Colorado, Zac Dalpe, fw, Minnesota.

Ryan O’Reilly
En skridskostark tvåvägscenter som är oerhört stark i båda ändar av isen. När kanadensaren inte fick det han ansåg sig vara värd av Colorado såg Sabres GM Tim Murray sin chans och säkrade upp 24-åringen som en av de spelare som det nya Buffalo ska byggas kring. O’Reilly har en del att bevisa efter att ha skrivit på ett nytt sjuårskontrakt värt otroliga 52,5 miljoner dollar, men har också kvalitéerna och potentialen att växa ytterligare för att leva upp till det. Kan mycket väl komma att blanda sig i

Läs mer här: Buffalo: Operation uppryckning kan börja

kommentarer