Debutantens storspel fick ett snöpligt slut: ”Vi kan inte skylla på honom”

SHL-debutanten Oscar Dansk svarade för en strålande insats i Rögles mål mot topptippade Frölunda. Men med 46 sekunder kvar svarade han för en jättemiss som kostade laget poäng.
– Det är ju ett snöpligt slut för Oscar, han har varit bra varenda match så vi kan ju inte skylla på honom, säger tränaren Anders Eldebrink.

Det var vissa stunder Frölunda mot Oscar Dansk när den sistnämnde gjorde SHL-debut på torsdagskvällen. Den av Columbus utlånade målvakten hade en tuff säsong i Nordamerika ifjol och hoppas studsa tillbaka under en säsong i SHL för nykomlingen Rögle.

Debuten var storstilad och han stoppade framförallt i andra perioden Frölunda från att göra mål överhuvudtaget och höll länge siffrorna nere till 0-0.
När matchen stod 1-1 i slutskedet och lagen mest bara såg ut att spela av för att ta det till förlängning lade Oscar Fantenberg, Frölundabacken, ner en lös backhand för blockering. Men pucken gick över Dansks plock och snöpligt in till Frölundas segermål.
– Det är ju ett snöpligt slut för Oscar, han har varit bra varenda match så vi kan ju inte skylla på honom, säger tränaren Anders Eldebrink till C More.

– Vi gör en bra match. Vi är ju elva SHL-debutanter och spelar tajt och bra.

Läs mer här: Debutantens storspel fick ett snöpligt slut: ”Vi kan inte skylla på honom”

kommentarer