”Det var blandningen som lockade mig”

tv Tre kvinnor spränger sina män i luften. Så inleds den nya skandinaviska tv-serien Black Widows som har premiär på Tv 3 på torsdag.
– Det var blandningen av just allt – dramaserie, absurd och mörk humor och en hel del spänning som lockade mig, säger svenska Cecilia Forss som har en av de tre huvudrollerna.

Black Widows
Black Widows är en skandinavisk tv-serie i åtta delar som har premiär torsdag 4 februari kl. 21:00 på TV3.
Serien baseras på den finska tv-serien Mustat Lesket – Svarta änkorna 2014.
Regi: Janic Heen, Carsten Myllerup.
I rollerna: Cecilia Forss, Synnøve Macody Lund, Beate Bille, Peter Stormare, Kyrre Hellum, Johannes Bah Kuhnke, Katarina Ewerlöf, peter Andersson, Malin Levanon med flera.

Tv-serien Black Widows är ett dansk/norsk/svenskt samarbete som bygger på en finsk tv-serie från 2014. Den svenska skådespelaren och humorartisten Cecilia Forss, som bland annat blev Guldbaggenominerad för I rymden finns inga känslor, delar huvudrollen med norska skådespelaren Synnöve Macody Lund och danska Beate Bille.
De spelar tre väninnor som är gifta med riktiga skitstövlar och gemensamt bestämmer sig för att ta livet av dem för att kunna leva sina liv i lugn och ro. Naturligtvis blir det inte så enkelt och de dras in i en kriminell härva och

Läs mer här: ”Det var blandningen som lockade mig”

kommentarer