Drömstart för nya tränaren

By Henrik Skoglund

Tidigare i veckan blev det klart att Leif Carlsson tar över som huvudtränare i Leksand. Idag gjorde han sin första match i båset och det blev en lyckad fredagskväll i Tegera Arena när Leksand kunde besegra Karlskoga med 4-0.

Klockan hann ticka över 16 minuter spelade av den första perioden när hemmalagets Alex Friesen kunde spräcka målnollan i matchen när han prickade in 1-0 bakom Jonathan Frykholm i Karlskogas mål.

Alldeles i inledningen av den andra perioden kunde Mattias Ritola öka på efter en fin passning från Anton Karlsson. När halva matchen passerat kunde sen Fredrik Forsberg sätta dit trean.

OLLAS FULLBORDADE SEGERN

I den tredje perioden kunde sedan lagkaptenen Jesper Ollas fullborda kvällen för hemmalaget när han gjorde 4-0.

För nye tränaren Leif Carlsson var det säkert en skön start i sin nya klubb och för unge målvakten Jonas Arntzen innebar nollan hans första i Hockeyallsvenskan i karriären.

The post Drömstart för nya tränaren appeared first on Hockeysverige.