Efter mardrömmen i SSK – nu kan han lägga av: ”Ville inte sätta min fot i en grilla”

Han gick till Södertälje i hopp om att få ett lyft i karriären. I stället kan klubbytet har inneburit slutet för Christopher Aspeqvist. Efter en tung säsong i SSK och Almtuna tröt motivationen.
– Jag tröttnade och ville bara lägga av att spela hockey. Det var så illa att jag inte ville sätta min fot i en grilla igen, säger Aspeqvist till hockeysverige.se.

HUDDINGE (HOCKEYSVERIGE.SE)
När backen Christopher Aspeqvist lämnade SHL och AIK för spel i Södertälje trodde många att han skulle lyfta sig ytterligare en nivå genom att få ett större ansvar. Men en sjukdom under sommaren och ett ganska svagt förtroende från SSK:s dåvarande coach Janne Karlsson gjorde att säsongen inte blev vad han eller klubben hade förväntat sig. I mitten av december valde han också att bryta kontraktet med Södertälje och flytta till Almtuna där han avslutade säsongen.
– Jag klev in i säsongen med SSK med förhoppningen att göra en bra säsong, utvecklas som spelare, att få spela mycket och att vi skulle bli ett topplag. Så gick min tankar när jag klev på tåget, men det blev inte så utan i stället blev det motsatsen till allting, säger Aspeqvist till hockeysverige.se när vi träffar honom för en …Läs mer

Läs mer här: Efter mardrömmen i SSK – nu kan han lägga av: ”Ville inte sätta min fot i en grilla”

kommentarer