Efter skadorna: Tänkte ta sitt liv – klädmärket räddade honom

Detroit Lions wide receiver Nate Burleson har haft en krokig karriär i NFL med några allvarliga skador. Senast i september bröt han två ben i armen i en bilolycka. Det efter att han tappade kontrollen över bilen när han försökte rädda en pizzakartong från att åka ner på golvet. 

Men värre var det 2008 när han skadade sitt korsband allvarligt. Det gjorde honom deprimerad och han utvecklade ett alkoholmissbruk. Det gick så långt att han var nära att begå självmord på ett hotellrum.

”Dränka mina sorger”

– Jag kommer klart ihåg hur jag satt i mitt hotellrum, med smärtstillande tabletter bredvid mig, och tänkte att jag kunde ta de här pillren och gå ner till happy hour på hotellbaren och dränka mina sorger, säger han till TMZ.  

Det ledde till ett vägskäl för Burleson som istället valde att följa sin dröm – att starta ett klädmärke. Det gjorde han tidigt under 2013 och hans märke Lionblood säljs nu i 25 klädaffärer i Detroit.  

kommentarer