En unik NHL-resa – häng med hockeysverige.se till Edmonton

By Hockeysverige

Nu har du chansen att åka med Eliteprospects och Hockeysverige på en helt unik NHL-resa! Följ med oss till hockeytokiga Edmonton 27 februari – 6 mars och se tre stekheta matcher i absolut bästa miljö.

I samarbete med våra partners Oilers Nation och Explore Edmonton erbjuder vi nu en hockeyresa där du får en unik möjlighet att ta del av fankulturen runt en av NHL:s mest framgångsrika klubbar genom tiderna.

Under sju dagar i Edmonton får vi absolut bästa behandling av våra värdar Oilers Nation. Vi bor på häftiga Crash Hotel i downtown Edmonton, bara ett stenkast ifrån den nybyggda och mycket pampiga arenan Rogers Place.

Under veckan i Edmonton ser vi superstjärnan Connor McDavid och hans svenska lagkamrater Oscar Klefbom och Adam Larsson i hela tre kanonmatcher.

Vi inleder vistelsen med Oilers möte med topplaget Nashville Predators, med Filip Forsberg och Viktor Arvidsson i spetsen. Därefter ser vi New York Rangers med Henrik Lundqvist i kassen och avslutar det hela med matchen mot Arizona Coyotes, där vi förutom Oliver Ekman Larsson också få se en av ligans mest spännande rookies, Clayton Keller.

Resan arrangeras av Explore Edmonton och Oilers Nation i samarbete med EliteProspects och hockeysverige.se. Svensk reseledare är Hockeysveriges chefredaktör Uffe Bodin, och vi kommer bli mycket väl mottagna med både middagar och aktiviteter på plats i Edmonton. Våra värdar ser fram emot att ta emot en stor grupp svenska hockeyfans!

Detta är resan för dig som älskar hockey och vill resa till vad som kan vara den mest hockeytokiga staden i hela Nordamerika och uppleva den lokala fankulturen på nära håll. Priset för resan är 2695 kanadensiska dollar (2695 CAD motsvarar cirka 17.500 svenska kronor) för del i dubbelrum, och 2995 CAD (ca 19.600 kronor) om du föredrar att bo ensam.

BOKA DIN RESA I DAG – KLICKA HÄR FÖR

Läs mer här: En unik NHL-resa – häng med hockeysverige.se till Edmonton

kommentarer