Eslövs AI lottades mot franska Chartres

ESLÖV Franska mästarlaget Chartres blev Eslövs AI:s lott i Champions League-kvartsfinalen i bordtennis.

– Ett jättebra lag givetvis och de vann sin grupp. Fast ingen av spelarna är omöjlig att ta och vi hoppas givetvis gå vidare till semifinal, säger Eslövs AI-tränaren Peter Andersson som var på plats vid lottningen i Luxemburg.
Tvåa i grupp D, som Chartres vann, kom Borussia Düsseldorf med storstjärnan Timo Boll.
– Düsseldorf fick en dålig start och nådde inte ikapp. Det hade förmodligen varit en svårare lottning. Boll hade kanske dragit några extra åskådare. Men vi får satsa på att möta dem i semifinal istället. Det är mycket bättre, det sportsliga är i särklass viktigast. Vi vill gå långt.

I Chartres spelar bland andra den svenska landslagsmannen Pär Gerell. De övriga troliga startspelarna är Ning Gao från Indonesien, rankad 19 i världen och Robert Gardos, som tävlar för Österrike men är uppvuxen i Ungern.
Chartres har även Alexander Robinot och Joao Monteiro i truppen och gick som det enda av de tolv lagen genom gruppspelet utan att tappa poäng trots att man lät alla fem spela.
– Jag tror att Gerell kommer att spela tillsammans med Gao och Gardos. Vi har ju mött dem förr i Champions League och vet

Läs mer här: Eslövs AI lottades mot franska Chartres

kommentarer