Får nytt SHL-kontrakt – efter åtta matcher med Färjestad

By Uffe Bodin

Han kom till Färjestad från Pantern på nyårsafton. Efter åtta matcher har SHL-klubben beslutat sig för att förlänga Johan Ivarssons kontrakt över nästa säsong.
– En stabil, defensiv och stark back som gjort det bra under den korta tid vi haft honom hos oss, säger sportchefen Peter Jakobsson.

Johan Ivarsson har tillhört Malmö Redhawks under många säsonger, men när han inte fick nytt kontrakt med klubben efter förra säsongen tog han klivet ned i allsvenska Pantern. Där imponerande 22-åringen så pass mycket att Färjestad gick in och värvade honom under säsongen.

Redan efter åtta matcher i FBK-tröjan har klubbledningen beslutat sig för att förlänga Ivarssons kontrakt över kommande säsong.
– Vi visste vad vi fick för spelare, och det var det vi sökte. En stabil, defensiv och stark back som gjort det bra under den korta tid vi haft honom hos oss. Han står för trygghet, stabilitet samt att han även hunnit bjuda oss på några sköna tacklingar, säger sportchefen Peter Jakobsson i ett pressmeddelande.

Ivarsson hade svarat för tre mål och totalt sju poäng på 26 allsvenska matcher med Pantern innan han värvades, I Färjestad har det blivit en assist på de åtta matcherna.

The post Får nytt SHL-kontrakt – efter åtta matcher med Färjestad appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Får nytt SHL-kontrakt – efter åtta matcher med Färjestad

kommentarer