Frölunda starkast när tippade finallagen möttes

By Robert Pettersson

Det blev målkalas när tippade finallagen Frölunda och Växjö möttes på torsdagskvällen. Frölunda vann till slut med 5-4.

Frölunda och Växjös ses på förhand som de två starkaste lagen i SHL och många tror att det kommer att bli en SM-final mellan de två. När lagen möttes i Växjö på torsdagskvällen så var det Frölunda som drog det längsta strået och vann med 5-4.

Frölunda sköt fyra av sina mål i den andra perioden där man tog matchen från 0-1 till 4-3. I tredje perioden kvitterade Tuomas Kiiskinen tidigt innan Sean Bergenheim sköt 5-4 med sju minuter kvar.
Både Kiiskinen och Berghenheim var tvåmålsskyttar i matchen.
Janne Pesonen och Emil Pettersson sköt Växjös övriga mål. Ryan Lasch, Max Friberg och Pontus Widerström gjorde Frölundas.

The post Frölunda starkast när tippade finallagen möttes appeared first on Hockeysverige.