Frölunda stärker upp backsidan med ett lån: ”Rutinerad och kompetent”

By Henrik Skoglund

Frölunda tappar två backar till JVM under de kommande veckorna samt att de har en skada på Mattias Nörstebö. Nu agerar man genom att låna in backen Fredrik Styrman från IK Pantern i Hockeyallsvenskan.

Rasmus Dahlin och Filip Westerlund ska försvara de blågula färgerna under junior-VM i Buffalo. Mattias Nörstebö är skadad. Det gör att Frölunda nu lånar in backen Fredrik Styrman, mellan den 18 december och 7 januari.
– Vi är lite tunna och villa bredda på backsidan under en viktig period, förklarar Frölundas sportchef Fredrik Sjöström på klubbens hemsida och fortsätter
– Pantern ska ha ett stort tack för att dom ställer upp på det här.

RÖRT SIG SÖDERÖVER

Fredrik Styrman har spelat SHL-hockey för både Luleå, Skellefteå och Brynäs men har de senaste fyra säsongerna tillhört Oskarshamn innan han inför denna bytte till IK Pantern.
— Det är en rutinerad och kompetent back, fortsätter Fredrik Sjöström.

26-åringen var under sin ungdomstid ett stående inslag i pojk- och juniorlandslaget. På sina 24 matcher för Pantern i år har han bidragit med två assist. Hans poängstarkaste säsong någonsin är från 2014/2015 i Oskarshamn då han gjorde fyra mål och totalt 20 poäng.

The post Frölunda stärker upp backsidan med ett lån: ”Rutinerad och kompetent” appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Frölunda stärker upp backsidan med ett lån: ”Rutinerad och kompetent”

kommentarer