Full fart när Friskis öppnade nya lokalen

HÖÖR Det var lite krångel med att bygglovet tog tid, men i helgen kunde ändå Friskis & Svettis öppna sin nya lokal vid Gamla Torg i Höör.
– Det känns jätteroligt att se att det är så stort intresse, sade Richard Fredin, ordförande för styrelsen i Höör och Hörby när Skånskan träffade honom i invigningsvimlet.

För det var fullt ös. Många motionärer köpte för dagen rabatterat årskort och passade på att testa de många gymmaskinerna vid de olika stationerna, eller provade de andra faciliteterna i den 800 kvadratmeter stora lokalen.
Friskis & Svettis är en ideell förening med några anställda men går runt tack vare mycket ideellt arbete. 100 ideella ledare och funktionärer är engagerade i Höör och Hörby.
Och trenden att motionera är stark. När Friskis & Svettis nu etablerar sig med egen lokal i Höör försöker man skapa en egen profil som inte finns på orten tidigare.
Det handlar till exempel om att satsa stort på indoor walking istället för spinning, som någon konkurrent har.
Friskis & Svettis satsar också på ett cirkelgym, en ledarledd gymnastik med korta pass och korta pauser där man minutsnabbt växlar mellan de olika maskinerna.
I Hörby öppnade Friskis & Svettis en liknande lokal år 2000 i Hörby Sportcenter.

Läs mer här: Full fart när Friskis öppnade nya lokalen

kommentarer