FULSMÄLLEN: Här klubbar Karlskogaspelaren ned sin motståndare

By Måns Karlsson

Karlskoga föll med 6-2 i bottenmötet med Troja/Ljungby. Dessutom fick man se ett fult tilltag från en av sina spelare.

Mycket fula scener utspelade sig i mötet mellan Troha/Ljungby och BIK Karlskoga i kväll. Det var i den andra perioden, bara sekunder efter Jonathan Johnssons 3-2-mål, som Karlskogas Oliver Eklind stod för ett mycket fult tilltag.

Han sträckte ut klubban efter Johan Andersson i motståndarlaget, och slog till honom. Trojaspelaren föll till isen. Eklind fick en tvåa för hög klubba och en tvåa för roughing i situationen men kan säkert riskera att hamna i Disicplinnämnden också.

Troja vann hur som helst det mycket viktiga bottenmötet med hela 6-2 och har samma poäng som Vita Hästen ovanför strecket. Man är tre poäng före Karlskoga som har det kämpigt på jumboplats.

BIK gick upp i en 2-0-ledning via mål av just Eklind samt Jacob Lundegård. Därefter följde sex raka mål från hemmalaget. Jonathan Johnsson satte två av dem. Daniel Karlsson, Johan Andersson, Nikolai Meyer och Alexander Lindqvist-Hansen gjorde de övriga.

Den här efterslängen från Karlskogas Henrik Rommel på Troja-Ljungbys Johan Andersson är INTE snygg. #Twittpuck @Hockeyallsvensk pic.twitter.com/NNtdPrDu2c

— TV4 Sport (@TV4Sport) December 18, 2017

The post FULSMÄLLEN: Här klubbar Karlskogaspelaren ned sin motståndare appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: FULSMÄLLEN: Här klubbar Karlskogaspelaren ned sin motståndare

kommentarer