Gabriella, 49, lider av fobi för bananer

Gabriella Norberg Boysen, 49, är rädd för bananer.

Fobin har funnits hos henne hela livet – och värst är de en och en.

– Jag har ju koll på var de ligger och går ju inte nära. Jag ställer mig inte med ryggen åt en banan. I affären ligger de ju i klasar i flock och då är de inte lika farliga som när de är ensamma, säger hon.

Läs mer här: Gabriella, 49, lider av fobi för bananer

kommentarer

Gabriella, 49, lider av fobi för bananer

Gabriella Norberg Boysen, 49, är rädd för bananer.

Fobin har funnits hos henne hela livet – och värst är de en och en.

– Jag har ju koll på var de ligger och går ju inte nära. Jag ställer mig inte med ryggen åt en banan. I affären ligger de ju i klasar i flock och då är de inte lika farliga som när de är ensamma, säger hon.

Läs mer här: Gabriella, 49, lider av fobi för bananer

kommentarer