Glädjebeskedet för Rangers – Zibanejad tränar för fullt

By Uffe Bodin

New York Rangers kommer med stor sannolikhet få förstärkning i nattens möte med Anaheim Ducks. Mika Zibanejad tränade med laget i går och förväntas begå comeback nu.

Det var i mötet med Detroit Red Wings den 24 november som Mika Zibanejad tacklades hårt av motståndarnas forward Darren Helm. Han fullföljde matchen och spelade även mot Vancouver Canucks två dagar senare innan hjärnskakningssymptomen gjorde sig påminda. Efter det har svensken inte spelat.

Men efter nio matchers frånvaro förefaller 24-åringen vara redo för en comeback. I går tränade han med Rangers igen och om han inte drabbas av något bakslag kommer han att finnas på isen när Anaheim Ducks besöker Madison Square Garden i natt.

ÅTERTAR PLATSEN SOM FÖRSTACENTER

– Allt beror på vad doktorn säger. Om allt funkar vill jag vara redo, säger Zibanejad i ett uttalande på Rangers webbsida.

Mika Zibanejad toppade Rangers interna poängliga vid tidpunkten för sin skada. Han har svarat för elva mål och 22 poäng på 24 matcher. Om han spelar i natt kommer han att återta sin plats som förstacenter mellan Chris Kreider och Pavel Butjnevitj, en position som David Desharnais haft i hans frånvaro.

The post Glädjebeskedet för Rangers – Zibanejad tränar för fullt appeared first on Hockeysverige.

Läs mer här: Glädjebeskedet för Rangers – Zibanejad tränar för fullt

kommentarer