Hockeyettan Norra: Utmanarna

Det kan bli en riktigt hård kamp kring strecket i vinter, här är lagen jag tror kommer dra det kortaste strået.

För ja, mellan plats tre och sex i tabellen av den norra serien finns det flera kombattanter som garanterat har siktet inställt på topp fyra. Det blir ett race.

Teg
Säsongen som gick var att betrakta som en verklig mellansäsong för Teg. Det var aldrig någon fara för den absoluta botten, men laget var heller aldrig ens nära att utmana vid något streck. Man såsade helt enkelt omkring i ett meningslöst ingenmansland i stort sett hela säsongen. Nu ska det bli ändring på det.

Truppen ser starkare ut till kommande säsong. De välskolade Björklöven-juniorerna fortsätter att slussas in i truppen och sedan tidigare finns ett gäng spelare i truppen som man kan få ut betydligt mer av. Kommer Zebastian Possler och Daniel Palmebjörk i form kan det bli riktigt kul. Teg kommer förmodligen inte bli ett gäng för topp fyra, men bör utan tvekan prestera bättre än ifjol.

Kiruna
Sportsligt var fjolårssäsongen ett enda stort mörker för Kiruna. De etablerade värvningarna som skulle leda laget kom aldrig upp i någon nivå och besvikelserna avlöste varandra. Nu sänker föreningen spelarbudgeten och satsar

Läs mer här: Hockeyettan Norra: Utmanarna

kommentarer