Hockeyettan Östra: Utmanarna

Det kommer bli riktigt tight om de sista platserna till Allettan i östserien. De här två gängen tror jag drar det kortaste strået.

För samtidigt som två lag förmodligen kommer springa iväg med den här serien (vilka jag syftar på läser ni naturligtvis i nästa del om den östra serien) blir det en tät kamp mellan fyra lag om de återstående två platserna. Lagen som kommer till korta i min bok har ni här.

Väsby
Trotjänaren Andreas Paulsson har valt att sluta och istället installerats som tränare. Under honom gör Väsby nu en toppattack med förhoppning om att kunna bli ett lag att räkna med på allvar. De namnstarka värvningarna har vällt in under silly season och det går inte att förneka att det är ett intressant material på papperet. Men känslan är ändå, som jag har varit inne på tidigare, att det kan bli ett lite för många kockar-syndrom till vintern. Att det är lite för många lika spelartyper som ska slåss om lite för få platser. Som att fler vill göra poäng än skitjobb. Dessutom är målvaktssidan svag. Men okej, Mattias Forsberg, Fredrik Strand, Magnus Kullerback, Tim Öquist och så vidare

Läs mer här: Hockeyettan Östra: Utmanarna

kommentarer